• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: FishingBuddy--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 8, 2012.

    1. EternalStudent

      EternalStudent New Member

      Joined:
      Mar 18, 2015
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks man! These files plus the earlier "fix Worm Supreme" suggestion of moving it to the top of the lure dictionary were the two things I went searching for. Making a copy of the FishingBuddy work in a new folder name turned out to be the hardest part for me (lots of trial and error :D). This was the relevant quote for the Worm Supreme fix...

      I've been meaning to poke all these HB files and see if I can improve any of them. These were a great kick-start!
       
    2. jayyoung1

      jayyoung1 New Member

      Joined:
      Dec 13, 2013
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      so the official fishing buddy now can support baits, bladebonehook, using fish hat or fishing pole lure and using Lunarfall Carp, all these?
      i'm using the old autoangler2 fixed by someone, it's pretty good.
       
    3. Sgranalossa

      Sgranalossa New Member

      Joined:
      Nov 22, 2013
      Messages:
      19
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      1
      Well, I'm switchin false fileting, but toon continue.
       
    4. Filin

      Filin New Member

      Joined:
      Apr 9, 2015
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hello again.
      Here is the profile i used, but i am sure i had "Poolfishing: True" choosen as u can tell in the gyazo screenshot i sent on my other post. Unless you mean another setting/option.
      I hope that this gives you enough information to help me (Y)

      Greetings,
      FiliN
       

      Attached Files:

      Last edited: Apr 22, 2015
    5. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Hi again, FiliN, and thanks for the profile.

      First, we are certain your had PoolFishing set to False. The log proves it. The first try should be to set it to True, and try again.

      The second problem is this profile you are using is four years old, and using antiquated XML elements that simply don't work any more. You should look for a new version of the profile, or ask the author to update it.

      One last thing, please attach a fresh log that captures the issue any time you ask for help. After you have addressed the two issues above, please attach a fresh log if it continues to fail for you.

      cheers,
      chinajade


      [size=-2]Ref: FiliN's followup w/profile[/size]
       
    6. junk

      junk New Member

      Joined:
      Apr 5, 2012
      Messages:
      123
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Hello, would it be possible to add a feature request to present an option to disable auto-filleting, just like Jasko81 proposed? The filleted meat takes much more bag space than raw fish. Thanks.
       
    7. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Hi, Junk,

      This is already captured on the "Issues & Dispositions" list on the release thread.

      cheers,
      chinajade
       
    8. Biroute

      Biroute New Member

      Joined:
      Aug 29, 2013
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Greetings,

      Any chance to see your BotBase using "Sharpened Tuskarr Spear" and "Captain Rumsey's Lager" please ?

      Thanks.
       
      Last edited: May 5, 2015
    9. Prince_HCM

      Prince_HCM Member

      Joined:
      Mar 5, 2012
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Greetings,

      For some reasons i do not have the UseBaitReference from the Config UI even when the UseBait set to True, and FB keeps using random Bait.

      Im using updated HB version.

      Thank you for your help
       

      Attached Files:

    10. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Hi, Prince_HCM,

      HB-2125 is still an open issue. You can follow its progress in the 2nd post of the latest Release thread.

      cheers,
      chinajade
       
    11. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Hi, Biroute,

      Although, we believe both of these items are very niche, but we've opened:
      HB-2421: FishingBuddy: Use "Sharpened Tuskarr Spear" and "Captain Rumsey's Lager"?​

      cheers,
      chinajade
       
    12. bsod

      bsod New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      49
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    13. M00byDick

      M00byDick New Member

      Joined:
      Dec 18, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi!
      How to disable the cut? I can not find it option. I dont need more fish meat :)
      oops...nvm sry :D
       
      Last edited: May 30, 2015
    14. HBNewbb

      HBNewbb New Member

      Joined:
      Jun 3, 2013
      Messages:
      93
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Pause between fishing cast

      Is it possible to add a pause between casts? A random 1-5 seconds would be great, but even a static (selectable) pause would be awesome. Make it a lot less bot-like. When I fish manually (and i do...), there's no way i can pull the fish in (click bobber), and cast as fast as the bot. And while I know some people want to power through fishing, it's bound to be noticeable one day.
       
    15. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Hi, HBNewbb,

      Against this feature request, we've opened:
      HB-2534: FishingBuddy: Pause between casts​

      cheers,
      chinajade
       
    16. linnabeba

      linnabeba Member

      Joined:
      Dec 24, 2011
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is it possible to make him not move, just stand on one place and if fishing pool appears he fishes from it?
       
    17. MysticoNL

      MysticoNL New Member

      Joined:
      Nov 14, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      When I replace Jasko81's new additions. Fishingbuddy wont work anymore. Anyone else having this problem?
       
    18. nabercanki

      nabercanki New Member

      Joined:
      Mar 2, 2015
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      isnt working for me too.
       
    19. KingTrololol

      KingTrololol New Member

      Joined:
      May 4, 2014
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm having an issue with the blackspots. Adding a blackspot seems to make me skip all the pools in the area and go to one of them where I've marked a hotspot, jump in the water, and spin around non stop in that spot.



      What I do is Blank profile, Fish without pools and it'll ranodmly fish in the pool, standing in that 1 spot that spawn pools.
       
      Last edited: Jul 12, 2015
    20. linnabeba

      linnabeba Member

      Joined:
      Dec 24, 2011
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      It happens to me that I wait for felblight pools in tanaan, and he has no problem fishing from them, he just has problems when he sees one little bit further and tries to get there and dies in green lava...
      I tried a lot of stuff but I can't figure out how to make him just stand on one place without moving and fish from pools he can reach from that spot...
       

    Share This Page