Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

HB ARCHIVES: HBRelog--DO NOT DELETE

Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 7, 2012.

  1. chinajade

    chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    17,552
    Likes Received:
    172
    Trophy Points:
    63
    Last edited: Sep 16, 2014
  2. Carbonated

    Carbonated Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ok I have to wonder, we already have arelog which is working fine but with some bugs. Why make a completely new relogger instead of simply helping perfect the one we already have and everyone already uses?
     
  3. A1l3n

    A1l3n New Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    816
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Because Raphus is busy with starwars.
     
  4. drhawks685

    drhawks685 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does the idle task actually go in-game, or does it idle out of game for x amount of time?
     
  5. highvoltz

    highvoltz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Arelog is close sourced and I had made this reloger before Arelog was release, though I did a complete redo recently and fixed it up when my internet connection was terrible (hourly disconnects), and Arelog couldn't login my character because of a letter that it was using in its name. And I needed wanted an excuse to play with WPF :p
     
  6. highvoltz

    highvoltz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Idle will close the wow window and wait for the specified duration, start wow and then log back in
     
  7. drhawks685

    drhawks685 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Awesome, also does it loop infinitely? or at the end of each tack cycle will it stop?
     
  8. highvoltz

    highvoltz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Yes, it always loops infinitely. I can't think of a situation when this wouldn't be the desired effect but one could always place a 'Wait' task at the bottom of the task list with an insane long duration too
     
  9. drhawks685

    drhawks685 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wanted the infinite loop part. Thanks for this and answering my questions so quick. Donating tomorrow when i have some money in my paypal.
     
  10. Cukie

    Cukie Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    1,255
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    How would I, if i even can, set this up to be used with Felmaster, where there is a secondary radio button after selecting the CC, to chose which FelMaster profile?
     
  11. zpassenger

    zpassenger New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just Tested it

    Just Tested it and it works perfectly!!!!
    Thanks for the Awesome Job!

    2 Little BUGS I found:

    1 - In the activies, when you try to click the random time text box(not selecting the text, just clicking the text box to edit it), it crashes if you press the delete key
    2 - I've tried to stop the reloger(stop button) and it succecefuly closed wow+honorbuddy. But After I started it again, I got a MAX Sessions information(like if If the bot process was terminated without sending the logoff command to the server). This second issue is no big issue, because if you program an iddle activity long enough to expire the honorbuddy session, you'll be ok.


    PS - I've tried it on my 64 bit laptop and it didn't work. It gets an exception (when injecting BM, maybe?). I didnt had the time to test it to run in alternate compatibility modes. Will test tomorrow and give feedback.
    Here is the current log on the X64 machine:


    Code:
    This application has encountered a critical error:
    ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!
    
    Program:	D:\play\World of Warcraft\Wow.exe
    ProcessID:	6580
    Exception:	0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 0023:6FCD2E55
    
    The instruction at "0x6FCD2E55" referenced memory at "0x088B0440".
    The memory could not be "written".
    
    
    WoWBuild: 15211
    Version: 4.3.2
    Type:  WoW
    Platform: X86
    Settings: 
     
    Last edited: Feb 7, 2012
  12. mymegabot

    mymegabot Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Won't login for me. It fires up WoW, repositions the window properly, then WoW just says "Connecting" endlessly. Windows 7 x64 - x86 WoW client.
     
  13. lazer1

    lazer1 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine is crashing as well when tying to remove the 0 value from any time box. The workaround I have is to place your mouse pointer in front of the 0 and enter in a value which includes the 0.

    Will be testing this out more in the next day.
     
  14. highvoltz

    highvoltz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Did you check to see if the server was down? Could you attach a log ?

    This is now fixed on the svn.
     
  15. highvoltz

    highvoltz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    1) Is now fixed on SVN
    2) This will sometimes happen from my experience. If I can figure a way to prevent this I'll add it.

    When you get the time could you attach a log from the laptop? When did the exception happen, Before wow load?,after WoW loaded?, when logging into game?
     
  16. lazer1

    lazer1 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have an ehancement request :) the abilitiy to choose a different hb path when you add a logon condition. Sometimes when you switch characters, it would be nice to use a different hb path to avoid loading certain plugins.

    I know i can create an entire new profile to do this but i want to be able to swap through multiple characters and hb installs on a single profile.
     
  17. highvoltz

    highvoltz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Revision 12:
    Logon Task now has the option to choose a different Honorbuddy Path

    edit : Rev 13: The HonorbuddyPath file selector dialog should now display .exe files instead of .xml.
     
    Last edited: Feb 7, 2012
  18. kayes

    kayes Active Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Mine just crashes about 10 sec after the first wow window is open. Could you see what im missing from the log?
     

    Attached Files:

  19. Domeshots

    Domeshots New Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Question. So if wow crashes then honorbuddy says max sessions reached. So what do i set to make it wait before starting wow/honorbuddy again after the crash? I put idle on 2 min and when i hit start when it logged in it randomly exited.
     
  20. lazer1

    lazer1 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    highvoltz you are a legend mate thanks I will test it out :)
     

Share This Page