• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: HBRelog--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 7, 2012.

    1. kapiroto

      kapiroto New Member

      Joined:
      Jan 24, 2012
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thankyou verymuch!!! it works! thanks!
       
    2. onions713

      onions713 New Member

      Joined:
      Mar 2, 2015
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hey guys so im having two issues i cant seam to resolve.....

      1. the resizing and locations of the wow windows, i just cant figure it out i tried reading the entire thread i must hafve missed it
      2. cr's i cant get it to load the oracle routunes it jsut hangs up on that part of the login
       
    3. HHeLiBeBCNOF

      HHeLiBeBCNOF Member

      Joined:
      Oct 24, 2014
      Messages:
      93
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      Yes, I do this.
      You enter the routine in the 'Custom Class' field. For a character loading TuanHA, you only need to type "TuanHA", you dont need to type "TuanHAHunterWoDFullButterChickenForTeaTonightYay!"

      I also find it sometimes misses the stop task, to get around this I put these two tasks at the end of every profile
      Wait (1min)
      Stop Profile
       
    4. klepp0906

      klepp0906 Banned

      Joined:
      Apr 25, 2013
      Messages:
      1,352
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      38
      no more svn for the newest version? I'm not super familair with github but from what i gather/can ascertain is the newest version is only available via downloaded zip. The SVN is an older version and the "git"able version is just the source code?
       
    5. klepp0906

      klepp0906 Banned

      Joined:
      Apr 25, 2013
      Messages:
      1,352
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      38
      ahah! and THATS where the mistake was. Thanks so much for the help :)

      offtopic- mr highvoltz, can we get that red text removed on startup of HB pleaaaase. I remove it manually and every time it comes back. Its usually used as an indicator of an issue with something or another so every time i see it i think its a problem, and even worse when there is a problem i ignore it usually under the assumption that the red spam is your plugin!

      Far from high priority i know.. but ive been asking this for like.. months now.
       
    6. snowlz

      snowlz Member

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      86
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Does HBRelog loop the profile or I have to put a Start HBRelog Profile (to start the same profile) at the end?

      33333.JPG

      will it loop despite the Start HBRelog Profile (same profile)? or I should leave it there? Will it bug the profile if I leave it there?
       
    7. cdtdc

      cdtdc New Member

      Joined:
      Jun 11, 2014
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Anyone seen this message or anyone have any idea what causes it?

      at GreyMagic.ExternalProcessReader.ReadBytes(IntPtr address, Int32 count, Boolean isRelative)
      at GreyMagic.ExternalProcessReader.Read[T](IntPtr address, Boolean isRelative)
      at HighVoltz.HBRelog.WoW.Lua.LuaTable..ctor(ExternalProcessReader memory, IntPtr address)
      at HighVoltz.HBRelog.WoW.Lua.LuaTValue.get_Table()
      at HighVoltz.HBRelog.WoW.FrameXml.UIObject.<GetUIObjects>d__2.MoveNext()
      at System.Linq.Enumerable.<OfTypeIterator>d__aa`1.MoveNext()
      at System.Linq.Enumerable.WhereEnumerableIterator`1.MoveNext()
      at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)
      at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)
      at HighVoltz.HBRelog.WoW.States.LoginWowState.HandleAccountSelectionDialog()
      at HighVoltz.HBRelog.WoW.States.LoginWowState.Run()
      at HighVoltz.HBRelog.FiniteStateMachine.FiniteStateMachine.Engine.Pulse()
      at HighVoltz.HBRelog.WoW.WowManager.Pulse()
      at HighVoltz.HBRelog.TaskManager.Pulse()
      at HighVoltz.HBRelog.HbRelogManager.DoWork()
       
    8. ltbaron

      ltbaron New Member

      Joined:
      Sep 18, 2013
      Messages:
      282
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      highvoltz you still support this? HBRelog doesn't detect wheather there is an error with honorbuddy because when honorbuddy gets error it just does nothing despite that it's selected to check HB responsiveness
       
    9. xperiadudu

      xperiadudu New Member

      Joined:
      Mar 10, 2014
      Messages:
      310
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      how can I download this thing? when i want to checkout with svn i always get the error:

      URL 'https://github.com/highvoltz/HBRelog/releases/latest' doesn't exist

      any ideas?
       
    10. gforster05

      gforster05 New Member

      Joined:
      Oct 14, 2012
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yeah I'm having a hard time getting the program to work. Can someone plz explain how to install this. Everytime I do a SVN or download the zip I cannot find the HBrelog.exe. I know Im suppose download the source code too but I can't get it to work. PLease help me out with a step by step install process for this for a noob. Thanks!
       
    11. eigoteacher

      eigoteacher Member

      Joined:
      Apr 3, 2012
      Messages:
      389
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Even if you set it up, you're going to bang your head against the wall.

      You'll randomly get stuck at entering a password. You can try some of the solutions, but none of them actually solve it completely.

      Sometimes you'll get System.AccessViolationException errors. Good luck fixing those.

      You can try to ask for support in the thread, but the Dev doesn't stop by to help out. What doesn't make sense is that it can randomly work.

      I really hate this program since there's pretty much nothing that I can do to fix it. It's really annoying dealing with this multiple times a day since I have so many characters.

      TLDR: Use this, get headaches
       
    12. Fdain

      Fdain Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      40
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      6
      I get that too.
       
    13. Eitron

      Eitron New Member

      Joined:
      Oct 26, 2011
      Messages:
      142
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I really cant find the program folder... sigh
       
    14. rudizabudi

      rudizabudi New Member

      Joined:
      Mar 16, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Problem while logging into wow

      Hey guy :)
      ive got a problem concerning loging in with rbrelog 1.1.0.
      I have multiple wow accounts on my battlenet. It starts to enter the passwort and logs in. In the wow account selection screen it selects the right profile, but then after roundabout 15 sec hbrelog shuts down wow.exe without any reason. It just would be necessary to press the enter key.
      I hope you can help me to find a solution, because my provider is quite shitty and so there are a lot of disconnects.

      Further informations:
      Windows 10 Insider Preview
      No teamviewer installed
      German wow language
      32-bit wow.exe
      battle.net switched off


      Thank you a lot for your help

      Solved: Auto region didnt work. Had to siwtch it to EU manually.
       
      Last edited: May 4, 2015
    15. razer

      razer New Member

      Joined:
      Apr 29, 2012
      Messages:
      1,347
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      0
      Can I copy tasks one from another?
       
    16. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      by editing the file where the tasks are saved yes otherwise iam not sure

      all data should be within the <CharacterProfile></CharacterProfile> tags if you copy it including the tags and past it afterwards again + change the name (not sure if two tasks with the same name can exist) it should be done.
      you can also edit bigger tasks this way with mass replace and so on.

      but always backup the config in case something happens, and you canĀ“t find the error afterwards.
      iam not really sure if thats what your looking for but if your used to it, it can be a time saver (depends on the time you would need otherwise ofc).
       
    17. xbluedreamerx

      xbluedreamerx Member

      Joined:
      Mar 14, 2015
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is there a way to get the relogger to work with different regions? I want to be able to relog a US and EU accounts.
       
    18. Jerk

      Jerk Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Install a EU and a US installation of WoW.
       
    19. xbluedreamerx

      xbluedreamerx Member

      Joined:
      Mar 14, 2015
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I was trying to avoid installing another 30GBs of data if I didn't have too
       
    20. Jerk

      Jerk Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Install seperate honorbuddy directories per key.
       

    Share This Page