• Visit Rebornbuddy
  • [ISSUE] Launching RB (different issue)

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by fragler, Jan 4, 2014.

    1. fragler

      fragler Member

      Joined:
      Sep 12, 2010
      Messages:
      218
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Hello, i been a longtime buddy user and i bought RB as soon as i seen it!

      anyway, my issue is with the key/login. i opened my buddyauth and copy pasted my key from there. but when i click login, the window just disappears and reappears. tried several times but it's not telling me invalid key or wrong key or anything.. i checked my buddyauth again and i see that the RB key is under unused/inactive.. i assumed it was there because i haven't used it yet, but maybe there is an activation process i'm skipping?

      help me please! thank you! =)

      EDIT
      ionno what happened, but i tried it again after posting and then it worked >.>

      EDIT
      still happens, maybe i got lucky last time it finally worked, but seems each time i try to access RB it does this..
       
    2. Qck

      Qck New Member

      Joined:
      May 7, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i got the same issue, restarted pc twice, same as ffx, redownloaded it, doesnt work for me....any helps?
      My key is active! After diffrent tries i get the error: ff14bot has stopped working.

      I do not have any anti-virus and downloaded every single software i need to make it run, btw it already worked 3 days for me...and it also worked today.

      Bot server down?
       
    3. fragler

      fragler Member

      Joined:
      Sep 12, 2010
      Messages:
      218
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      yeah i came back to edit my op because it's a reoccurring issue.. i did get it to work for a while.. but since, i've closed it out and then now trying to use it again.. the thing just won't let me on again.. =\

      EDIT
      rofl.. again.. after posting about it and clicking login again, it worked.. wtf? seems coincedental, could we have somebody check into this?
       
    4. exaccuss

      exaccuss Active Member

      Joined:
      Nov 10, 2013
      Messages:
      1,021
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      38
      this happens to me occasionally too.. very annoying. I just kept exiting and trying again
       
    5. Qck

      Qck New Member

      Joined:
      May 7, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      trying it since i posted here, doesnt work!
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      If the window is popping over and over, it should be creating a log file Please post it.
       
    7. Qck

      Qck New Member

      Joined:
      May 7, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Here you go
       

      Attached Files:

    8. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      What class are you currently logged in as when you start the bot? And what locale is the game set to?
       
    9. Qck

      Qck New Member

      Joined:
      May 7, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      C:
      (or what do you mean with local)

      and Mining
       
    10. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      What language is the game in.
       
    11. Qck

      Qck New Member

      Joined:
      May 7, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      english
       
    12. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
    13. Qck

      Qck New Member

      Joined:
      May 7, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      well i did that before 2 times...

      it works with fighting classes btw...only gather and obviously crafting doesnt work for me.
       
    14. fragler

      fragler Member

      Joined:
      Sep 12, 2010
      Messages:
      218
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      similar results here.. keep having the issue trying to do gatherbro with my botanist on english..
       
    15. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      Has the beta version resolved your issues?
       
    17. Prodiniz

      Prodiniz Member

      Joined:
      Jan 10, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      I wanted to contribute my information to this situation since it seems a lot of people only seem to be giving bits and pieces of information.

      The problem, for me, seems to be specific to the class I'm on when I attempt to open Reborn Buddy. Specifically, when I'm on my Culinarian class and attempt to open Reborn Buddy I get a "This program has stopped responding" windows error message directly after I've logged in with my buddy key. If I switch to any of the battle classes Reborn Buddy opens normally. However, another issue I have is that after the program fails to open it seems to "lock" my key out and any attempt to reopen the program gives me a "Max Sessions" error on the Buddy Login. This makes it difficult to test what other classes give me this error because it's usually a 2-5 min wait until my key frees up again. I wonder if it's possible to implement a server side check to see if a key really is in use or lower the lockout timer.

      Both of these problems persist on versions 1.0.46 and 1.0.61.0. I'm running Windows 7 Ultimate x64 and my game client is English.

      Here is a pastebin link to the log file that I got when the program failed to respond.

      011013_RB_LogFile01 - Pastebin.com

      I hope this helps diagnose the issue. Please let me know if you need anymore info.
       
    18. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      Are you using any cross class skills? Is your account a legacy account?
       
    19. Prodiniz

      Prodiniz Member

      Joined:
      Jan 10, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      On my Culinarian, yes, I'm cross classing the following: Careful Synthesis II, Waste Not, Waste Not II, Manipulation, Ingenuity, Ingenuity II, Tricks of the Trade, Comfort Zone, Innovation, Byregot's Blessing.

      No, this account is not legacy.
       
    20. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,211
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      Try removing the cross class skills and see if it still happens.
       

    Share This Page