• Visit Rebornbuddy
  • MapBuddy

    Discussion in 'Archives' started by Tormiasz, Jun 11, 2016.

    1. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      [​IMG]

      Settings - How to configure this plugin
      You need to register and have one post to see spoilers!
      STATISTICS
      You need to register and have one post to see spoilers!
      Requires CommunityLib to work!

      FAQ
      Q) How to install this plugin?
      A) Place the zip inside the "3rdParty" folder of ExileBuddy. Then you'll have to enable it in the Settings. That's it.

      A) My bot is returning errors at start!
      A) Make sure you have CommunityLib plugin installed and enabled. If you are still getting errors, post full log of the bot in this thread. You'll find in the Logs folder of ExileBuddy.

      Q) Can you make profiles for Maps Settings?
      A) No. You should use ExileBuddy's config names to achieve that. There's no reason to double this functionality.


      Credits
      MapBuddy is a fork of MapRunner created by ExVault. More than 50% of the code comes from original MapRunner.
       

      Attached Files:

      Last edited: Jun 28, 2016
    2. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
    3. MATRASUS

      MATRASUS Member

      Joined:
      Jul 16, 2012
      Messages:
      114
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Thank you!!!!!!!
       
    4. pinki104

      pinki104 Member

      Joined:
      Apr 14, 2012
      Messages:
      536
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Thanks boss
       
    5. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      I've reuploaded the zip. If you are encountering compilation errors then download this one.
       
    6. PainfulDeath

      PainfulDeath Member

      Joined:
      Jul 12, 2012
      Messages:
      489
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Does this version include the latest Exvault fixes to maprunner with the trials?
       
    7. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
    8. Netherweller

      Netherweller New Member

      Joined:
      May 28, 2016
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi, how can i add stash tab for maps like in original profile,because i was intersted only in this feature
       
    9. Unknown Buddy

      Unknown Buddy Member

      Joined:
      May 20, 2015
      Messages:
      604
      Likes Received:
      17
      Trophy Points:
      18
      I could be wrong, but i believe this version of maprunner stashes maps based on the stash tab you set in Advanced Item Filter.

      [​IMG]
       
    10. Netherweller

      Netherweller New Member

      Joined:
      May 28, 2016
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      thanks, i will try it!
      p.s. working
       
      Last edited: Jun 12, 2016
    11. willowsan

      willowsan New Member

      Joined:
      Sep 24, 2014
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      thanks alot, now i can use my currency stash tab properly!

      Is there anyway to make the bot finish exploration sooner? backtrack mob was fixed but in some map bot keep come back to reach 95% exploration..
       
    12. kabuto1

      kabuto1 New Member

      Joined:
      Mar 30, 2014
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thank you Tormiasz. :)
      Awesome mod of MapRunner. I hope you will keep updating/merging your versions.
       
    13. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      The bot will explore maps until 90% of exploration and nothing's in the cache. You can lower the Track mob range in TrackMobTask.cs and adjusting ClearRange value.
       
    14. gogo134

      gogo134 Member

      Joined:
      Jun 10, 2016
      Messages:
      98
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      My bot doesnt finish an area of map to exploring and leaving it unexplored and then comes back to explore even mobs cleared in this area. any way to solve this?
       
    15. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      um what?

      1) You need OldGrindBot (not QuestBot).

      I dont know what else may bug the exploration. Do you use any self-made plugins?
      Explain me again what's happening because I didn't understand what you wrote.
       
    16. gogo134

      gogo134 Member

      Joined:
      Jun 10, 2016
      Messages:
      98
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6


      Let say my bot entered a map and killed mobs on bot left side of map but didnt explore it fully then bot goes to another far far area and killing mobs on this area then bot going back to first area which didnt explore fully and explore it,this takes too much ,basically bot doing same thing 2x just because it didnt explore tiny bit of area,tell me if you didnt understand this time too because its complicated to explain for me sorry:(
       
    17. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Well that's a bot thing, it happens I can't do more about it that it's done now. It shouldn't go to the other side of the map for mobs, only to explore. But I have no control of what bot want's to explore.
       
    18. gogo134

      gogo134 Member

      Joined:
      Jun 10, 2016
      Messages:
      98
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Yeah but how to make bot explore fully of an area which char currently present intead of going back to this area again? no way?

      I think there must be,all we need to tell bot is explore closest area after killing mobs even if there is no mob.
       
      Last edited: Jun 14, 2016
    19. gogo134

      gogo134 Member

      Joined:
      Jun 10, 2016
      Messages:
      98
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      Hmm i think problem is TrackMobTask has higher priority always over MapExplorationTask,we must change this to TrackMobTask must have higher priority if there is mobs closer than unexplored area and MapExplorationTask must have higher priority if there is unexplored area closer than mobs.Do you know how can i do this?,i have experience on programming but not a pro so i will be happy if you can help:)
       
    20. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      That's what the new TrackmobTask is doing, it's going to max 280ft mobs, it's not a second end of the map though. You sure u are using Community MapRunner?
       

    Share This Page