Season 15 and Demonbuddy, working as of 21th September 2018!
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Navigation Issues

Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by mastahg, Mar 17, 2014.

  1. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    3,941
    Likes Received:
    163
    Trophy Points:
    63
    I understand its not a profile being broken, but a component of RB.
    Without a profile that reproduces the issue I cannot fix the core.
     
    Last edited: Aug 15, 2018
  2. emokitten0717

    emokitten0717 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ZoneName: uld'ah steps of thal - the gold court
    ZoneId:
    Start Location:uldah steps of thal the gold court
    End Location:
    Client: Global or Chinese

    my bot keeps getting stuck at this same location and just sits here. i usually have to manually move it for it to continue but everytime go back into town always gets stuck here and id ont know why. i filled out most of the info i hope its ok.
     

    Attached Files:

  3. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    3,941
    Likes Received:
    163
    Trophy Points:
    63
    That looks like its most likely a profile issue. Its trying to move to a place that is outside the current zone.
     
  4. emokitten0717

    emokitten0717 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    okie, well y2crazy doesnt seem to be updating his profiles cuz ive had this issue well over 4 months now. which is why ive stoped using reborn buddy everytime. :( so idunno kind of dissappointed.
     
  5. unknownsoldier08

    unknownsoldier08 Member

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    [02:58:07.515 N] Requesting path on 339 from <-626.2032, 33.57654, -826.8857> to <-602.0309, 36.09999, -825.3018> within 5 ()

    I get multiple errors (see log) whenever I try to run the following profile and I'm at my house. It gets there fine after the errors, but it's an annoying error to have
     

    Attached Files:

  6. emokitten0717

    emokitten0717 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    im having Getto problems with a FSH profile heres the log.
     

    Attached Files:

  7. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    3,941
    Likes Received:
    163
    Trophy Points:
    63
    Yea I was looking at this issue, since it worked after the error I wasn't sure if it was worth the extra code to fix errors that only happened when you were on housing maps

    This works if you have the Camp Bronze Lake atheryte, are you missing that one?
     
  8. emokitten0717

    emokitten0717 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yep i had it. it would just stand there at the aetherite and not go anywhere
     
  9. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    3,941
    Likes Received:
    163
    Trophy Points:
    63
    Did you have enough gil to use it?
     

Share This Page