• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

[Plugin] FlaskHelper

Discussion in 'Exilebuddy Profiles' started by toNyx, May 26, 2014.

  1. botado

    botado New Member

    Joined:
    Jan 6, 2017
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    problem

    i have the comunitylib enabled not sure what it is for anyways
    i enabled flaskhelper but doesnt seem to do anything and
    are we supposed to be able to edit thing like at what % to use life or radius of monster to use quicksilver flask?? everything looks to work but i cant find those things :s
     
    Last edited: Jan 8, 2017
  2. WiN

    WiN Member

    Joined:
    Sep 2, 2014
    Messages:
    264
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Answers are here: https://www.thebuddyforum.com/exile...ugin-flaskhelper-post2213300.html#post2213300
     
  3. botado

    botado New Member

    Joined:
    Jan 6, 2017
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. Logi

    Logi New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi guys,

    For some reason my bot only uses quicksilver flask.

    And not vinktars + diamond + mana which i have set it to as well
     
  5. DontBeAfraid

    DontBeAfraid Member

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    [​IMG]
     
  6. jezper

    jezper New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi i try to use vinkars flask but have a error [FlaskHelper] AutoFlask Is Enabled, will cause issues with this plugin. Consider disabling it. Bot will now stop

    Someone could to send screenshot setup
     
  7. toNyx

    toNyx Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    3,761
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    What don't you understand in this?
     
  8. Iceflare

    Iceflare New Member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does this mean there isn't possible to use a flask based on a target/mobs health pool?
     
  9. jenix

    jenix New Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. thisoneguy

    thisoneguy New Member

    Joined:
    Sep 2, 2015
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone figure out how to detect stun?

    *Edit* BTW I've already tried stuff like "LokiPoe.Me.HasAura("stun_display_buff")" but this returns "[FlaskHelper][GUI-VerifyErrors] LokiPoe.Me.HasAura("stun_display_buff") returned False"
     
    Last edited: Feb 17, 2017
  11. havoc

    havoc Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    How i discover what's the aura name for the flask?
     
  12. Eazie

    Eazie New Member

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    rip to the setup page
     
  13. Recklessness

    Recklessness Member

    Joined:
    Feb 24, 2016
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Something i can optimize here for spark/vaal spark inqui build? Maybe someone can share his expierence with other values :)

    [​IMG]
     
  14. sp3sh

    sp3sh Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    im going crazy trying to figure this out, i have gone through all the pages and i feel like im rather stupid at this point.
    I want to use Witchfire brew on bosses, divination distilate before they die and quicksilver.
    If you could help me with this i would be most appreciative.
     
  15. rez156

    rez156 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Im also trying to figure this out. I have CommunityLib, placed the FH in the pluging folder but only get the basic version of FH that is/was pre built in bot. I am not seeing and addition to the settings to where I can edit in when the potion should be used at a certain life point.

    I get it, most of the users, are great at programming to a point you can program your toaster to change the TV channel. It just would be nice to have some decent tutorial or basic instruction which images or text match with the stuff that I should be seeing on my bot screen, if not then i fucked up or there is an issue with the bot.

    I paid for a service as i was told it was the best bot for poe. Just some better instructions would have been nice.
     
  16. tofm

    tofm Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    WiN did a great job explaining how to get everything setup.

    https://www.thebuddyforum.com/threads/plugin-flaskhelper.165753/page-21#post-2213300
     
    V-lock and Eazie like this.
  17. vendettas

    vendettas Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    173
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    As tofm said, there's one of the better 'instructions' posts for any plugin linked in the second post of this thread. Just some better reading would have been nice.
     
  18. Motorbreath

    Motorbreath Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm trying to figure out how to add stun to Kiara's
    FH.IsStunned does not work obviously.
     
  19. Havanaz

    Havanaz New Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Kiara's won't remove stun, it will make you stun immune for the duration.
     
  20. Eazie

    Eazie New Member

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can anyone help me find The Wise Oak flask aura. I tried running the code for adding new flasks and i keep getting an error. Greatly appreciate it! Thank you
     

Share This Page