• Visit Rebornbuddy
  • quest bot not attacking

    Discussion in 'Honorbuddy Support' started by jaxlad, Jul 15, 2013.

    1. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      does any one know why the questing bot wont attack? it just pass's and runs away from fights. i tested my toon on BgBot and he attacked on that but then when i go back to questing it still wont attack? so far i have only got this on a DK as im trying to level him up. please help me fix this.
       
    2. ninjavanish

      ninjavanish New Member

      Joined:
      Apr 11, 2013
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have the same issue. I think Quest bot is screwed right now. It randomly runs past everything from one end of the "hotzone" to the other. Its irritating as it just started doing this as of late. It also will open close open close open close dialog boxes for quest pickup's. I have to manually click fast to get it to accept the quest.

      Another wierd thing is that using a hunter it will dismiss the pet and than try to revive it over and over and over....

      Sorry about ranting on your thread. Their are lots of people having the same issues. I don't know what they tinkered with but its basically broken.
       
    3. CodenameG

      CodenameG New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      38,397
      Likes Received:
      230
      Trophy Points:
      0
      we need a full log as an attachment to see whats going on.
      http://www.thebuddyforum.com/honorbuddy-forum/honorbuddy-guides/35945-guide-how-attach-your-log.html

      if you have issues then make your OWN support thread, as not EVERYONE is having issues and people who do think they have the same issue actually dont.
       
    4. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
    5. CodenameG

      CodenameG New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      38,397
      Likes Received:
      230
      Trophy Points:
      0
      download the latest version of honorbuddy from here.
      http://updates.buddyauth.com/GetNewest?filter=Honorbuddy

      after that do a CLEAN Install into a new folder, do not re-install to an previous installation and do not copy over any plugins, combat routines or quest behaviors into this new installation.
       
    6. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
    7. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      user is trying to do too many things at the same time.

      disable skinning, disable all mounts (ground, flying, etc) and upload a fresh log.

      Do note: I do not support professions of any kind in my profiles
       
    8. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      strange cause he never had an issue doing all the above before and none of my past toons did so what changed?
       
    9. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      it's not that it has an issue doing all of that

      it's the issue that I need to know if it's questing... or something else (ie: not questing)
       
    10. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
    11. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      i gotta go work now will reply later. thank you for your help in advance
       
    12. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      any updates on this guys?
       
    13. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      morning guys what the new on this issue? would really like to get my guy working again
       
    14. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113

      are you sure this is the correct log?
       
    15. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
    16. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      with a custom combat routine works?
       
    17. Sven

      Sven New Member

      Joined:
      May 3, 2012
      Messages:
      47
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Having same problem :/
       
    18. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113

      open your own thread providing your log file plz
       
    19. jaxlad

      jaxlad Member

      Joined:
      Apr 29, 2013
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      that was with standard CR as thats what i was asked for befor. same issue no matter what CR i use
       
    20. CodenameG

      CodenameG New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      38,397
      Likes Received:
      230
      Trophy Points:
      0
      ok, couple of things.
      update to the latest version of singular, you can get it from here.
      http://www.thebuddyforum.com/honorb...-all-one-cc-just-plain-works-version-3-a.html
      then
      click "Settings and Tools" and under the mounts section, turn off Random, and Automatically. after that type in the NAMES of the mounts you want to use in the boxes. try and stay away from rare or hard to get mounts. then try it again.

      if it fails then please upload a new log as an attachment so we can see whats going on.
       

    Share This Page