• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] Raid Studio: Icecrown Citadel

    Discussion in 'Neutral' started by Studio60, Mar 28, 2015.

    1. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I have custom code in the profile to use Enraged Regeneration if the character is below 75% and the spell is off cooldown. And you are right, there is an option to swap talents, but it is not active yet. I am still working on that feature to make it reliable.
       
    2. Blackrussian

      Blackrussian Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      75% is too low, my char ends at 90/92% during the first phase, then after Infest hits life goes slowly down at the beginning, but when Infest starts hitting hard and War reaches 75% is too late to go back at 90% with Enrage buff.
      + 10% instant and we are at 85% (given that you start exactly from 75% which is unlikely), then 20% over 6 seconds, but in the meanwhile Infest keep going and you never reach 90%.
      I would say that you have to add at least 10% and set 85%, or even easier, when Infest hits cast Enrage, I dont think Lich King applies debuff two times.
       
    3. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Infest is used rougly every 20 seconds during normal phases plus Enraged Regeneration heals 20% over five seconds, not six. I might increase the value a bit, but 80% should be high enough. The problem usually comes up when you get hit multiple times and there is just no fix for that. It is just the way the encounter works.
       
    4. Blackrussian

      Blackrussian Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      I'm locked with warrior and can't test until next week, if it works just fine for other warriors it must works even for me.
      Maybe I've been unlucky in my runs, but over five tentatives I died five times (the log I posted has only two of them, but I kept trying later on).
      Every time the same behavior, solid until 90% (obv), then slowly down to 80%, then big damage comes up and Enraged cant just heal enough (is also activated a way later than 75%).

      Writing this just for improvement purposes, I'm pretty satisfied with your profiles and if this problem wont be solved I'll go Impending Victory.
       
    5. Biggz67

      Biggz67 Member

      Joined:
      May 28, 2013
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Would really love to purchase this... but got the trial... first attempt it messed up going to gunship. took the portal up. jumped around a bunch and jumped off the side and died. Just like a free version I have from another author. Is this horde only? or alliance too? Just wanna be sure im not doing something wrong!
       
    6. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I would need to see a log if you want me to take a look ([Guide] How to attach your log). Did you use Singular as your combat routine? Over the months I have also noticed that the mesh in ICC sometimes seems to break. You can find your mesh folder in the Honorbuddy settings. Maybe it would be a good idea to clean that out. Just remember that afterwards it may take a bit to redownload the meshes which sometimes makes the bot look like it is just standing around. And yes, it does work for both factions.
       
    7. Biggz67

      Biggz67 Member

      Joined:
      May 28, 2013
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      I will post a log ASAP. I also am running it on a horde toon now. On an alliance ret paladin using singular it failed to get to gunship. I had to manually do that. but fine afterwards. I noticed during the LK encounter he walked 25 yds away and stood there. Now I am trying this on a Horde rogue using Tuanha routine and it just finished saurfang with no issues.


      Edit: So after letting it run on a horde rogue with tuanha it ran flawless, start to finish. I realize why it runs away from LK now. Makes the fight longer but I sure didnt die! I will try again with an alliance toon and a CR
       
      Last edited: Dec 15, 2015
    8. Biggz67

      Biggz67 Member

      Joined:
      May 28, 2013
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      also, not meaning to spam your thread. but I looked for the mesh folder in HB folder and could not find it. Nothing in the settings sub folder either.
       
    9. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      The location of your mesh folder is set in the Honorbuddy settings. There it tells you where your meshes are stored.

      And I am sorry to inform you, that I don't support other combat routines than Singular. They may work, but more often they may not on n. So whenever I get a log with a combat routine other than Singular my first reaction is to ask the customer to run it again with Singular. Tuanha pulls good DPS, but fails on many internal levels. And yes, the Lich King strategy looks weird, but that is by design.
       
    10. Biggz67

      Biggz67 Member

      Joined:
      May 28, 2013
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6


      Figured out how to get it to work for my alliance guys. Didn't have to delete any mesh files, but just wiped the cache folder for a clean go. Let it run on 7 different characters last night! I just purchased the profile now! good work.
       
    11. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      That is an interesting fact. I always assumed the navigational problems were mesh issues, but if cache does have an influence as well, I will keep that in mind if other customers have the same problem. Thank you for telling me how you solved the problem.
       
    12. Blackrussian

      Blackrussian Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Update on point 1: second run with my warrior, second time that he misses the chat with npc to start bossfight.
      This is really strange since my other 6 chars all did their job here...
      Any idea?

      Here is the log, look at the end, i grabbed it as soon as the boss has been completed. I paused the profile and manually chatted with npc.
      View attachment 7496 2015-12-16 13.17.txt

      I'll let you know how it goes with Lich.
      Edit: boss down!

      Edit 2: it doesn't matter anymore, 18 month here. :(
       
      Last edited: Dec 17, 2015
    13. TxF

      TxF Member

      Joined:
      Jan 2, 2015
      Messages:
      39
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      8
      I just wanted to say this profile is freaking amazing. After many hours of tinkering I was able to cobble together a working Icecrown profile a while back-- there were still quite a few hiccups and a little manual interaction. (It always seemed that I had to restart for an edge case I hadn't accounted for.)

      After running this on every class, from well-geared to heirlooms only, it's almost flawless. Thanks for the great product, worth every penny.
       
    14. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I am glad you liked it. Thank you.
       
    15. nicorobin

      nicorobin Member

      Joined:
      Jan 31, 2016
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      The profile sits there right before the bridge that leads to the Gunship.
       

      Attached Files:

    16. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      There are two possible reasons: Either you are in combat and the bot does not realize it (that happens at times with HB) or your meshes are broken (which also can happen especially in ICC). Please try clearing your cache (Guide: How to clear your Cache) and deleting your meshes. You can find the location of your meshes in the Honorbuddy Settings. If you delete them while HB is closed, they will be redownloaded the next time you start the bot. Then try again.

      Oh and thank you for providing a log. It is rare that new users read the thread rules. :)
       
    17. nicorobin

      nicorobin Member

      Joined:
      Jan 31, 2016
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Thank you very much for the prompt reply.
      Works like a charm. :D
       
    18. korital88

      korital88 New Member

      Joined:
      Feb 16, 2016
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am having this problem that I immediately disconnect from WoW when I press start on HB when using your profile, either starting from your plugin or loading a profile directly in HB through the load profile button. the moment I press start WoW disconnects.
      I thought maybe it may be my PC in some way. I disabled my Addons which didnt help. Also deleted my cache folder, again, didnt help. Finally, I did a clean install of Windows just now and a clean install of WoW and HB, and when I booted WoW and HB up and loaded your profile in and pressed start, i was immediately disconnected.
      What could be the problem?

      attached 2 log files from 2 different failed attempts.
       

      Attached Files:

    19. Studio60

      Studio60 Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      3,411
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Apparently there are issues reading from the game memory.

      Code:
      System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. 
      ---> System.Exception: Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed, at addr: 00000000, Size: 132
         at GreyMagic.ExternalProcessMemory.ReadByteBuffer(IntPtr addr, Void* buffer, Int32 count)
         at GreyMagic.MemoryBase.Read[T](IntPtr addr)
         at Styx.WoWInternals.World.WorldMap.‫*‎‏‬‪‏‬*‬‫​*‎‏**‎​*‬‫‪‬*‪*()
         at Styx.WoWInternals.World.WorldMap.GetMaps()
         at Styx.Pathing.MeshNavigator.****‎*​***‏​‬‬‎​‪‬**‏*‏*​****()
      
      This exception is caused by the mesh navigator. That one is internal to Honorbuddy. May I ask you to request help in the official HB support thread?
       
    20. pimpampum

      pimpampum Member

      Joined:
      Nov 29, 2012
      Messages:
      769
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      18
      View attachment log 13.32.zip

      Lich king 25 hc on a 650 (or so) dps monk. It seems to fail due to facing issues.

      Leaving the log here, hope you can find a probable cause and try to get it solved!
       
      Last edited: Apr 25, 2016

    Share This Page