• Visit Rebornbuddy
  • RebornBuddyCN r202

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Aug 26, 2014.

    1. 钱浩然爸爸

      钱浩然爸爸 New Member

      Joined:
      Aug 27, 2017
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      already update 349
       
    2. wykiwydiwyf

      wykiwydiwyf Member

      Joined:
      Oct 28, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Yep, rb updated to the latest version, but still shows "This version of FF14 is not yet supported". Please recheck, thank you
       
    3. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      Offsets uploaded for new version now.
       
    4. wykiwydiwyf

      wykiwydiwyf Member

      Joined:
      Oct 28, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      It is working now, I honestly didn't expect it comes so soon. You are the man!
       
    5. 钱浩然爸爸

      钱浩然爸爸 New Member

      Joined:
      Aug 27, 2017
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      Hello, please try and ping 47.244.34.178 i need to update the NA navserver and this new server has been setup
       
    7. DavidKim

      DavidKim Member

      Joined:
      Sep 7, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      NEW IP work. http://ping.chinaz.com/47.244.34.178
       
    8. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      Thanks for showing me this site, im switching over the cn nav to the new ip. Clear your dns cache and restart the bot to use the new server.
       
    9. DavidKim

      DavidKim Member

      Joined:
      Sep 7, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      The new ver350 professional skills do not use the problem, the production skills are not used, ver349 works normally.
       
    10. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      Do you have a log, and a profile that can show the issue?
       
    11. DavidKim

      DavidKim Member

      Joined:
      Sep 7, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      BRD Skill Misery's End 恶终箭
      DRK Unchained 解脱
      MCH Barrel Stabilizer 枪管加热
      ......
      There are other characters.
      I use Shinra Routines
       

      Attached Files:

    12. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      Can you reproduce the issue with kupo? If your using shinra you might be using a version thats updated for shadowbringers
       
    13. am355

      am355 New Member

      Joined:
      Jul 1, 2019
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Using kupo has the same problem in RB-CN ver350.
       

      Attached Files:

    14. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      Can you replicate it with combat assist and not atb? And upload the log please.
       
    15. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      New build resolves the issue.
       
    16. am355

      am355 New Member

      Joined:
      Jul 1, 2019
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      @mastahg function BookData and ZodiacManager.CurrentBook, cannot be used.
      Can be used in older versions, but does not exist in 64-bit versions.
       
    17. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      I never ported over the api because i couldn't find anything actually using it.
       
    18. am355

      am355 New Member

      Joined:
      Jul 1, 2019
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      The need for the "Relic Weapons/Quest" .
       
    19. nt153133

      nt153133 New Member

      Joined:
      Nov 11, 2017
      Messages:
      14
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      3
      @mastahg Could you add those HoH pomander enums to the CN version as well? They worked great on the English version and those 3 values seem to be the only thing preventing the modified deep dive to run on this client
       
    20. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63
      If you're making improvements to deepdive it'd be great if you could make some PRs and have the improvements merged into the one that is distributed to everyone.
       

    Share This Page