• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] Sharp Messenger - Monitor your Honorbuddy toons via Jabber!

    Discussion in 'Monitoring' started by Keanu, Mar 3, 2015.

    1. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      I am sorry the web site was down for a short period of time. You can purchase Sharp Messenger in the official Buddy Store (see my signature) or convert your license to a gift key if you contact me over the web site with all your purchase details (e-mail, user name and Paypal transaction ID).
       
    2. Mr_Hunter

      Mr_Hunter Member

      Joined:
      Sep 11, 2010
      Messages:
      555
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      Hey!
      I´ve one problem!
      Sharp Messenger isn´t sending any more screenshots to me.
      He writes that he send me a screenshot but i didn´t got it my mail.
      Can you test it?
       
    3. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      Yes, will do. Could you attach a HB log additionally?
       
    4. Mr_Hunter

      Mr_Hunter Member

      Joined:
      Sep 11, 2010
      Messages:
      555
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      here is the logfile
       

      Attached Files:

    5. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      Ok, I can confirm that this command is broken. I will start to fix it asap.
       
    6. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      The fix was easy. Sharp Messenger version 3.7.6.8 is awaiting approval and should be available soon.
       
    7. Mr_Hunter

      Mr_Hunter Member

      Joined:
      Sep 11, 2010
      Messages:
      555
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      Thanks :)
      And are you still working on an replacement for AIML?
       
    8. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
    9. xxsoulxx

      xxsoulxx New Member

      Joined:
      Jul 27, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Coole Sache dein Plugin, habe alles gemacht wie du gesagt hast, auch mit unsicheren apps usw. wie funzt das wenn ich nen VPN use ? :) Ich bekomm keine Nachrichten auf dem Smartphone. im Botlog steht das er erfolgreich eingeloggt ist und sendet aber leider bekomme ich halt nix. pls help
       
    10. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      Hast du es zunächst ohne VPN zum Laufen gebracht und funktioniert dann alles? Ich würde gerne einen Blick in das volle und uneditiere HB Log werfen.
      In welchem Land ist der VPN Server? Google bietet den Service nicht überall an und/oder blockiert manchmal Logins aus dem Ausland. Es könnte kompliziert werden so etwas zu debuggen.
       
    11. xxsoulxx

      xxsoulxx New Member

      Joined:
      Jul 27, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Danke für die schnelle Antwort, ich kann nur mit VPN da Honorbuddy ja nicht in DE ohne geht. Der VPN ist in den Niederlanden. Ich verwende OpenVPN.
       
    12. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      Kannst du den Rest der Fragen noch beantworten?

      Zusätzlich: Kannst du irgendwo einstellen, das für bestimmte Adressen kein VPN sondern eine direkte Verbindung verwendet wird? Das wäre das einfachste, denn dann stellst du ein, dass alles was sich zu *google.com* verbindet, nicht via VPN geht und das Problem ist dann vermutlich gelöst. Laut https://forums.openvpn.net/topic8853.html kann man Open VPN so konfigurieren, dass Daten die an bestimmte DNS Adressen bzw. IP Adressen gehen, nicht via VPN geschickt werden.
       
    13. xxsoulxx

      xxsoulxx New Member

      Joined:
      Jul 27, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1

      Ich bin gerade auf der Arbeit ich schreib dir später wenn ich kann !

      EDIT: Hi ich bekomms nicht so wirklich hin die conf richtig umzuschreiben naja kann man wohl nix machen.
       
      Last edited: Aug 20, 2015
    14. jino

      jino Member

      Joined:
      Jul 8, 2015
      Messages:
      177
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Nevermind I got it working. Using trial. Will determine if necessary or if I should continue to monitor through TeamViewer
       
      Last edited: Aug 20, 2015
    15. jino

      jino Member

      Joined:
      Jul 8, 2015
      Messages:
      177
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Sharp is no longer working with the new HB update.

      Does not log in my Local account or do anything. I have tried restarting HB, restarting plugin, everything. Does not work.
       
    16. Keanu

      Keanu Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      871
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      18
      I will look into it. Could you please upload your HB log file?
       
    17. jino

      jino Member

      Joined:
      Jul 8, 2015
      Messages:
      177
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      View attachment 4136 2015-08-26 00.16.txt

      The plugin worked fine, till I got a prompt to update HB...now I get the "New Battle.net Message" voice prompt in game and all that stuff, but nothing happens on my phone...

      My google local account isn't even logged in when I pull up All-In-One messenger.
       
    18. Ynnoz

      Ynnoz Member

      Joined:
      May 18, 2015
      Messages:
      116
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Works fine for me.
       
    19. jino

      jino Member

      Joined:
      Jul 8, 2015
      Messages:
      177
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18

      I dunno man. I didn't make any changes. It was working perfectly for me, then Honorbuddy had an update...now it won't send me anything on my phone
       
    20. Ynnoz

      Ynnoz Member

      Joined:
      May 18, 2015
      Messages:
      116
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Strange. Can you try it logging on to the remote gmail account from a desktop to see if the messages appear there? Can you check the settings of the gmail acounts and password in the settings file? (In the settings folder of honorbuddy)
       

    Share This Page