• Visit Rebornbuddy
  • theTramper: gather

    Discussion in 'Archives' started by roboto, Aug 23, 2014.

    1. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      im am botting in talador with the grindbot version and its mostly OK, I would say its pretty much 80% afkable. but pls add vendor support ASAP, as my bags get full very fast ;o
      I am watching this project from beginning on. Now its about time to recommend buying it (the grindbot version) ;)
       
    2. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      message me on skype, will do that manually
       
    3. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      thanks for your feedback, i'm trying to achieve 100% afk-capability tho ;)
      i'm alreadyworking on vendors including repair, it's a pain tho :D
       
    4. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      update time
      new serversided NODES and BLACKSPOTS have been deployed, your plugins might crit-error within the next 5 minutes (shouldnt happen tho)
      the new blackspots should further increase afk-ability :)

      hope you like it
       
    5. sp3sh

      sp3sh Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      403
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Works perfect, but needs vendor support - i come home to all red items and it keeps trying to gather while red - i have vendor mount, anyway i can use this?
       
    6. sevaa

      sevaa Member

      Joined:
      Apr 28, 2010
      Messages:
      327
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Is there a trial option? Would like to give it an hour or two run before buying, if possible.

      EDIT: My apologies, I was not logged into BuddyStore ( running the trial ;) )
       
      Last edited: Mar 21, 2015
    7. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      working hard on vendor support quite hard already.
      vendor mount is something i can add as well; will keep you informed :)
       
    8. Ama

      Ama New Member

      Joined:
      Jun 6, 2011
      Messages:
      1,173
      Likes Received:
      33
      Trophy Points:
      0
      Can you add support for druid travel form? This plugin clashes with the AlwaysDruid plugin. I did not notice it on the timber plugin or the plugin for gb2.
       
    9. PersonalBot

      PersonalBot New Member

      Joined:
      Mar 6, 2014
      Messages:
      54
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Getting a problem when I try and use the Grind Bot version anywhere but in WoD zones. In WoD it runs around fine. But in some place like MoP or Wrath the bot will do no more then fly off for about 5 seconds and then just stop and spam stuff like this:
      [19:35:10.713 N] theTramper gather | navigator unable to move from <4746.682, 995.6652, 161.7704> to <6666.66, 1065.173, 279.391>
      [19:35:10.714 N] theTramper gather | removed instruction set e576691c-4ab0-4c30-8528-ce8d947b4903

      Here is the log: View attachment 7348 2015-03-25 12.34.txt
       
    10. HB9796M98

      HB9796M98 New Member

      Joined:
      Apr 21, 2011
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello!
      I got a problem with theTramper.

      The plugin says "Error! Unable to find and activate plugin theTramper gather"

      The 2 plugins (TheTramper and TheTramper Gather) are activated on the store, and this is a new installation of honorbuddy.
      I got a simple profile on thetramper.
      Here are the logs and the profile, i never changed the honorbuddy settings.
       

      Attached Files:

    11. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      added to list of todos ;) thanks
       
    12. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      grindbot version is basicly designed for WoD but i gonna have a look into pre Wod as well, thanks!
       
    13. kirneh

      kirneh New Member

      Joined:
      Jan 24, 2012
      Messages:
      38
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      And you couldnt be bothered enough to have that in the grind bots describtion instead of just
      version 1 (available here) is based on Gatherbuddy2 and is limited to GB2 functionality
      version2 (this one) is based on Grindbot and features a wider range of functionality like Timber farming

      Obviously version 2 seems better, but if it doesnt work any other place but wod contect .... waste of money.
       
    14. kirneh

      kirneh New Member

      Joined:
      Jan 24, 2012
      Messages:
      38
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Now I bought the gather version aswell cus fuck everything and it says

      "theTramper gather | you can not start honorbuddy until this Plugin is initialized" waht to do
       
    15. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      version 2 isnt better, it's just designed especially for wod - however, this does not mean it doesnt work for pre wod content. (if you encounter a bug in pre wod zones please let me know)
      the grindbot based version was neccesary because Gatherbuddy isnt able to harvest timber.

      please follow the thread rules. submit a log on each bug report
       
    16. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      update status of patch 6.1.2
      i've just pushed new nodes and blackspot to the generation servers - this should further improve nph and stuck behavior
      tests for this patch are still in progress and updates will be shipped if needed
       
    17. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      update time!

      Fork: Grindbot
      Version: 3.2.6
      Changelog:
      Code:
      improvements for 6.1.2
      greatly improved navigation and gathering in pre-wod maps and areas
      reduced cpu usage in pre wod maps and areas
       
    18. Miaorkia

      Miaorkia New Member

      Joined:
      Jan 18, 2013
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi robot is there way to make tramper change bots? or does it automatically detect in the profile, wanting it to switch from grind to fishing to trampergatherbuddy and so forth???
       
    19. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      hi,
      i think you're talking about theTramper and not "theTramper: gather", however, yes theTramper changes botbases automaticly depending on each task
       
    20. Miaorkia

      Miaorkia New Member

      Joined:
      Jan 18, 2013
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi Robot, Just wanted to clarify what i was trying to achieve. I want to use tramper to switch to FishingMaster bot which does not need profiles for fishing to Tramper:gather, i just can't work out what task i put into tramper to make it switch to the Fishingmaster bot.
       

    Share This Page