• Visit Rebornbuddy
  • My working Version of Trinity for those having issues.

    Discussion in 'Archives' started by Phelon, Jun 30, 2018.

    1. anonym23

      anonym23 Member

      Joined:
      Jan 23, 2013
      Messages:
      233
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Thx for this Phelon. It is running fine.
       
    2. Andru Terebek

      Andru Terebek Member

      Joined:
      Jul 4, 2018
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      I included a slightly modified one with the zip. It is the one I currently use.

      I put pack size at 20 and the rest is basic. Just make sure you have 60%+ cdr and it should be a breeze. I am currently 2k+ paragon and 3.5M+ sheet dps.
      :) ok is fine ty!!!

      Can You look on what i mod for cruseder condemn?
      + I add kite menu from MrRobot mod ( for no stop runing around boss and elites)
      + (77 to 82) Trying to make run around enemy no matter ho is (dont work dont now why?)
      + Add pernamently to use LawsOfJustice (105 line code) and LawsOfValor (108) - dont work in code rest of this so i chose pernament cast
      + I trying to make Slash every 5sec when see Eite or boss (IDK its work perfekt sometimes i waiting mroet then 5 sec for spam this skill)
      +Try to use provoke (67)(224) anytime if see enemy in 200f range (to spam provoke)

      What I expect:

      1. Run and don't stop for trush mobs
      2. Run in circle araound boss/ elite
      3. use all skill when they can iron skinn/ Law/Akarat/Condemn and:
      +every 5 sec hit someone with generator skill (improve 50% dmg)
      +use provoke in two state : A when surround enemy more then (number) - B whenever is possible

      My runtime here: https://www.thebuddyforum.com/threa...d-development-need-help-to-figure-out.420338/
       

      Attached Files:

    3. Botter1337

      Botter1337 Member

      Joined:
      Jun 15, 2018
      Messages:
      120
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      60% CDR is useless
       
    4. Andru Terebek

      Andru Terebek Member

      Joined:
      Jul 4, 2018
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      need only 56.5 CDR that all to cast everything...
       
    5. swggg59

      swggg59 Member

      Joined:
      Dec 6, 2012
      Messages:
      57
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      This has helped dramatically. Part of my issue was Win10 update forcing WDefender to run at start up regardless of my settings, I disabled it through regedit and updated to your version of trinity.

      At first it ran at 30fps, but is back down to 15-20fps. I am getting memory errors in the log, and have not been able to determine where they are coming from.

      At any rate, thanks for the contraboot'n
       
    6. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Kaffee likes this.
    7. Slimdiggy

      Slimdiggy Member

      Joined:
      Aug 29, 2015
      Messages:
      164
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      YAh bro i think this improved my shit for sure.
       
      Juggzmodz and Phelon like this.
    8. r4m0np

      r4m0np New Member

      Joined:
      Aug 4, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      nothing happened to my bot. why?
       
    9. Buzuox

      Buzuox New Member

      Joined:
      Feb 25, 2015
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1

      It works!,,, but I set tps "1" is the fastest , set the tps higher , more lag.....
      I have 2 computers, and 2 of them are the same,tps higher ,more lag......
      Or anything about SLI?
       
    10. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      By setting the TPS higher you are allowing more cycles per second which will create more lag since the cpu is working harder.
       
    11. Buzuox

      Buzuox New Member

      Joined:
      Feb 25, 2015
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      cpu useage just 7%
       
    12. Kaffee

      Kaffee Member

      Joined:
      Jan 8, 2016
      Messages:
      339
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      This Trinity build of yours is absolutely amazing. I hope DB team will take the changes you make and implement them into the official builds, too. Good job!
       
    13. Buzuox

      Buzuox New Member

      Joined:
      Feb 25, 2015
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I would like to set the TPS in 0.1 0.2 0.3...........,,,,, it's possible?
       
    14. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Not a good idea. 1tps is 1 pulse a second. That is horribly slow. You don't react too go into anything longer than that.
      They are, they are also getting a few more of my changes.
      You might need to go to Advanced and Enable TPS. Then adjust the tps till you get less lag.
       
      Last edited: Jul 9, 2018
    15. r4m0np

      r4m0np New Member

      Joined:
      Aug 4, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      oh... You've fixed only lag problens? You didnt fix bot not interacting with some npcs or portals, right?
       
    16. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      I have not seen it fail interacting with portals or npcs, so no. What portals or npcs are you specifically referring to?
       
    17. r4m0np

      r4m0np New Member

      Joined:
      Aug 4, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    18. Juggzmodz

      Juggzmodz New Member

      Joined:
      Jul 5, 2018
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I've been noticing it gets stuck on Death Gates but I haven't seen it mess up most other portals
       
    19. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      That I have no idea how to fix. It has been a problem since ever.
       
    20. Juggzmodz

      Juggzmodz New Member

      Joined:
      Jul 5, 2018
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Well I said no other portals but I lied haha I forgot that it throws a big block of text when I town portal at the end of a rift or GR
       

      Attached Files:

    Share This Page